Відкрита лекція Анатолія Анатоліча та Jerry Heil

25550480 1752483935061053 6301220696217818375 n

У середу, 20 грудня, Інститут журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка зустрічав нових зіркових гостей у рамках відкритої лекції на тему: «Як зробити так, щоб можливості самі тебе знаходили».

Одним із лекторів став український радіоведучий, шоумен та ведучий відомих програм « Сніданок з 1+1», «Голос Країни», « Зе Інтервьюер» - Анатолій Анатоліч. В ролі другого спікера виступила співачка, YouTube-блогер  та фото-контент менеджер відомого шоурума “OH MY LOOK” - Jerry Heil.

Jerry Heil поділилась з аудиторією власним досвідом у питанні реалізаціїї можливостей, сформувала список порад про здійснення цілей, допомогла визначити спектр власних можливостей та просто подарувала позитивні емоції усім гостям. Це була перша зустріч такого формату для Jerry, тож захід залишив незабутні враження для дівчини.

Наступним був виступ Анатолія Анатоліча. За 40 хвилин розмови студенти дізналися цікаві моменти з життя ведучого, про його роботу, проекти та сім’ю. Анатоліч на початку наголосив, що йо його розповідь не про самі перемоги, а про поразки, які надалі ведуть до мети. Ведучий із задоволенням відповів на всі питання студентів і викладачів та зробив з усіма бажаючими дружнє селфі.

Спікери отримали подарунки від університету та схвальні відгуки від студентів. Лекція була інформативною та мотивуючою, лектори та студенти залишились задоволені теплим прийомом та цікавими співрозмовниками. 

Душебо Єлизавета,
студентка ІІ курсу
напряму підготовки "Реклама та зв'язки з громадськістю"

Jerry Heil
Jerry Heil
Jerry Heil
Jerry Heil
Jerry Heil
Jerry Heil
Jerry Heil
Jerry Heil
Jerry Heil
Jerry Heil
Jerry Heil
Jerry Heil

Факультет у соціальних мережах