Засідання директорату від 21 листопада 2017 року

21 листопада 2017 року відбулося чергове засідання директорату, на якому було обговорено ряд важливих питань, зокрема, Горбенко Г. В., директор Інституту підвела підсумки проведення тижня Інституту журналістики та ознайомила членів директорату зі змінами у правилах прийому до ВНЗ у 2018 р.

Росінська О. А., заступник директора з науково-методичної та навчальної роботи поінформувала членів директорату про стан затвердження робочих навчальних програм за І семестр 2017-2018 навчального року.

Полковенко Т. В., заступник директора з науково-методичної та соціально-гуманітарної роботи ознайомив усіх із планом заходів в рамках проведення «Грінченківської декади» і подіях приурочених до Дня Університету.

Поліщук Т.І.,заступник директора з навчально-виробничих питань повідомила про підписання між Первинною профспілковою організацією Київського університету імені Бориса Грінченка та оздоровчим закладом «Злата Вежа» (село Поляна, Свалявського району, Закарпатської області) договір про оздоровлення співробітників Університету та їх сімей.

 

Факультет у соціальних мережах