Засідання директорату від 7 листопада 2017 року

листопада 2017 року відбулося чергове засідання директорату, на якому було обговорено ряд важливих питань, зокрема, Горбенко Г. В., директор Інституту запропонувала розробити механізми проведення семестрового контролю під час екзаменаційно-залікових сесій, задля обєктивності оцінювання навчальних досягнень студентів.

Окрім цього, було обговорено питання співпраці видавництва Університету зі структурними підрозділами. Росінська О. А., заступник директора з науково-методичної та навчальної роботи поінформувала членів директорату про розширення ліцензійного обсягу та ліцензування програм, і, відповідно, наголосила на необхідності завершити роботу над формуванням відповідних документів.

Полковенко Т. В.,заступник директора з науково-методичної та соціально-гуманітарної роботи ознайомив усіх із планом заходів в рамках проведення «Грінченківської декади» та заходами, які будуть приурочені до Дня української писемності та мови.

Поліщук Т.І.,заступник директора з навчально-виробничих питань повідомила про підготовку до тижня Інституту журналістики.

Факультет у соціальних мережах