Засідання директорату від 24 жовтня 2017 року

marketing meetingНа засіданні директорату 24 жовтня 2017 року Горбенко Г. В., директор інституту проінформувала про початок курсів іноземної мови для підготовки бакалаврів до вступу у магістратуру, оскільки за новими правилами прийому, ЗНО з іноземної мови для вступників спеціальності «Журналістика»  ОКР «магістр» є обов’язковим.

Для подальшого розвитку та популяризації Центрів практичних компетенцій було надано доручення створити та наповнити сторінки Центрів на сайті Інституту.

Також під час засідання було обговорено питання майбутньої акредитації та ліцензування освітніх програм Інституту журналістики.

Росінська О. А., заступник директора з науково-методичної та навчальної  роботи поінформувала членів директорату про іменну стипендію Бориса Грінченка, а Поліщук Т. І., заступник директора з навчально-виробничих питань  розповіла про проект «Осінні канікули в Університеті Грінченка».

Окрім цього, Полковенко Т. В., заступник директора з науково-методичної та соціально-гуманітарної роботи  ознайомив усіх із планом соціально-гуманітарних заходів на листопад-грудень 2017 року.

Факультет у соціальних мережах