З Днем захисника України!

14 жовтня відзначається День Захисника України. Багаті і славні козацькі традиції, уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

У пам`яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Нарешті, 14 жовтня відзначається свято людей, які захищають спокій наших домівок, лицарів, здатних завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства. 

Зичимо всім захисникам України та їх родинам щастя, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля світової слави України. 

Нехай Ваші сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких. І після будь-яких суперечок і баталій, які часто трапляються у повсякденному житті, вдома на вас завжди чекає затишок і мир. 

Міцного здоров`я, успіхів та надійного тилу! 

І нехай Вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Факультет у соціальних мережах