Людмила Троїцька в гостях у студентів-журналістів

troizka112 грудня 2016 року рамках «Grinchenko Mediaclass» в Інституті журналістики відбулася зустріч з Людмилою Троїцькою. Професіонал в галузі журналістики охоче подідилася професійними таємницями та розповіла про проект для журналістів-початківців.

 

«Ми зіткнулися з проблемою, – зауважила пані Людмила, – що студенти не мають належної платформи, де могли б практикуватися, тому вирішили створити проект ретельної підготовки студентів до роботи в редакції».  Процес навчання розпочнеться навесні  і триватиме 6 місяців. Буде створено офіційний сайт і всі учасники проекту працюватимуть, як злагоджена редакція, тобто кожного дня, або щонайменше тричі на тиждень повинні будуть писати журналістські матеріали, які відповідно під керівництвом головного редактора будуть публікуватися на сайті. Таким чином студенти будуть мати можливість «виписатися» і спробувати себе в  різних напрямах журналістики.

Людмила Троїцька вирішила створити цей проект, бо сама була студенткою і розуміє яка то  проблема  –  напрацювання власного порт фоліо.  Журналістка зазначає, що важливо змінювати тему, бо з часом настає так би мовити  «професійне вигорання». А з власного досвіду зауважила, що ерудиція для журналіста має бути на першому місці, немає нічого зайвого – знадобляться всі знання.

Людмила Троїцька в г...
Людмила Троїцька в гостях у студентів-журналістів
Людмила Троїцька в г...
Людмила Троїцька в гостях у студентів-журналістів
 

Факультет у соціальних мережах