Науковий журнал Факультету журналістики «Інтегровані комунікації» отримав статус фахового

Обкладинка ж. ІК вип. 16Електронний науковий журнал «Інтегровані комунікації» Факультету журналістики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка включений до Переліку наукових фахових видань України категорії «Б». Відповідне рішення атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України затверджено наказом МОН від 21 лютого 2024 р. №220.

Отримання статусу фахового є важливою сторінкою в історії журналу та відкриває нові перспективи. Тепер у журналі «Інтегровані комунікації» можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора наук, кандидата наук та ступеня доктора філософії в галузі соціальних комунікацій за спеціальністю 061 Журналістика.

Журнал «Інтегровані комунікації» було засновано як друковане наукове видання. У 2022 р. формат видання змінено на електронний (згідно з рішенням Вченої ради Університету Грінченка від 30 листопада 2022 р.). Наукові праці авторів журналу розкривають актуальні питання теорії і практики журналістики, медіакомунікацій, реклами та зв’язків з громадськістю, видавничої справи та редагування тощо. За роки існування на сторінках журналу публікувались дослідження українських вчених, а також праці науковців Великої Британії, Нідерландів, Польщі, Грузії.

Редакцію журналу очолює Надія Фіголь, доктор наук із соціальних комунікацій, доцент, завідувач кафедри медіапродюсування та видавничої справи Факультету журналістики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

Редакція видання вже працює над новим випуском та запрошує авторів до співпраці!

Факультет у соціальних мережах