З нагоди відзначення дня народження Бориса Грінченка відбувся  II творчий конкурс «Grinch SlideFight 2022»

Grinch SlideFight 2022 2Цьогоріч творчий конкурс «Grinch SlideFight» повернувся до наших грінченківців традиційно 8 грудня в рамках Грінченківської декади. 2022 рік став для всіх українців випробуванням на міцність, мужність і єдність. Для підняття бойового духу заради спільної перемоги організатори запропонували учасникам поринути в патріотичну атмосферу особливої України, вступивши у віртуальний діалог з Борисом Грінченком, який колись сказав: «Україна! У цьому слові для мене все» і надавши власну візуальну відповідь у форматі одного слайду на питання: «А що для тебе Україна?» Метою конкурсу було привернути увагу професійного середовища до візуальних проєктів як інструментів сучасної комунікації молоді і важливої складової формування національної ідентичності.

Цей захід подарував можливість студентам проявити креативне мислення, творчий підхід до завдання та власну громадянську позицію. Всі учасники презентували патріотичні дизайнерські ідеї у вигляді слайдів, на яких представили неповторну, сильну та багатогранну Україну.
«Уже другий рік поспіль беру участь у творчому конкурсі «Grinch SlideFight», оскільки дуже люблю працювати над дизайном. Особисто для мене конкурс цікавий тим, що можна отримати відгук про свою роботу та побачити креативи інших студентів, що формує «надивленність», яка в моїй професійній сфері дуже важлива. У цьому році участь в конкурсі була надзвичайною: створювати слайд за відсутності світла було непросто, але
цікаво. Мені було цінно побачити патріотичні креативи, якою є Україна для кожного, особливо в такий складний для всіх нас час», - поділилася своїми враженнями двічі призерка конкурсу Катерина Бучма.
Усього взяли участь 22 студенти різних курсів Факультету журналістики, Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту, Факультету інформаційних технологій та математики. У ролі експертів виступили Нетреба Маргарита Миколаївна, Поліщук Тетяна Ігорівна та Сінько Андрій Сергійович. Мали свій голос і студенти, які були задіяні в процес оцінювання робіт та допомогли визначити кращого в спеціальній номінації конкурсу.
Хоч і за складних умов у нашій країні, але все ж таки відбулась церемонія оголошення результатів, адже нас, українців, ніщо не зупинить на шляху творення креативної та молодої Батьківщини. На урочистій зустрічі зібралися всі учасники та експерти, які готові були назвати імена головних переможців конкурсу, що посіли призові місця, та переможця в номінації «Вибір студента»

Переможцями конкурсу стали:
Рижова Дар’я – І місце (Факультет журналістики).
Папіш Марина (Факультет журналістики) та Філіпченкова Аліна (Факультет здоров'я, фізичного виховання і спорту) – ІІ місце. 
Близнюк Марія та Бучма Катерина – ІІІ місце (Факультет журналістики). 
Номінацією «Вибір студента» була нагороджена Шурига Марія - студентка Факультету інформаційних технологій та математики.
Усі були нагороджені дипломами та сертифікатами, кожен отримав купу позитивних емоцій та натхнення на подальші звершення і, звісно, нашу перемогу. 
«Grinch SlideFight» відкрив нові таланти, дав змогу поділитися своєю творчістю, патріотично підтримати одне одного і навчитися новому у візуальних комунікаціях, створивши перспективи на проведення заходу в нашому університеті на наступні роки.

Grinch SlideFight 20...
Grinch SlideFight 2022
Grinch SlideFight 20...
Grinch SlideFight 2022
Grinch SlideFight 20...
Grinch SlideFight 2022

 

Факультет у соціальних мережах