АстудіЯ запалює зірки!

Astudia10 t10 років тому у Київському університету імені Бориса Грінченка відбулося урочисте відкриття власної навчально-виробничої майстерні тележурналістики «Астудія». Так почався шлях до професії значної кількості студентів та співробітників, що активно долучилися до мультимедійних проєктів колективу студії. Беззмінним керівником, креатором, натхненником Астудії є Мар’яна Ангелова, завідувач, ведуча, письменниця, продюсер, журналіст з багаторічним стажем роботи, креативна, невгамовна, неймовірна колега.

10 років підтримки та реалізації творчих проєктів студентів та викладачів. «АстудіЯ» - це веселий настрій, виготовлення реальних мультимедійних продуктів, власні сторінки у соціальних мережах з великою аудиторією. Це траєкторія власного розвитку, що веде до креативу, запалу, професіоналізму промайнули надто швидко.

10 років промайнули дуже швидко, але головним досягнення беззаперечно є люди, що закохалися в професію саме в «Астудії». З теплими словами вдячності до вітань приєдналися ті, хто продовжував чи починав свій шлях у професії саме тут.

«Дякую Астудії за основи знань та навичок, які використовую у роботі й досі. Дякую за креатив і постійні творчі виклики. Бажаю щиро нових класних проектів, розумних і талановитих студентів! Не втрачати той драйв і жагу до творіння!»

Ангеліна Ломакіна

«Найкреативнішу University's Production вітаю з першим солідним ювілеєм. Наснаги й витримки всім астудійцям та їх унікальній керівниці!»

Аліна Лісневська

«Дорога Астудія! ВІТАЮ З ЮВІЛЕЄМ! Познайомилася з вами, коли виповнилося вам 3 роки, зараз вже 10. Ви розвиваєтеся і йдете вперед. Сотні студентів отримали у вас перший досвід - створили свої сюжети, навчилися працювати з камерою. Бажаю вам натхнення та гарної долі! Окремі вітання Мар`яні Степанівні, яка надихає грінченківців, ділиться своїм досвідом та створює нові проекти. Ви в моєму серці назавжди. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!»

Ольга Матарикіна 

Бажаємо успіху і процвітання, розвитку і зростання. Нехай кожен рік успішної роботи додає нових друзів. Бажаємо, щоб висока продуктивність, злагоджені дії, відповідальність, ентузіазм, цілеспрямованість,. високі амбіції і гумор завжди супровождували вашу команду! Зіркових астудійців вам!

Колектив Факультету журналістики з повагою та вдячністю!

Astudia10

 

Факультет у соціальних мережах