Святкування Дня журналіста України 2021

denjurnДо Дня журналіста України  в Інституті журналістики Університету Грінченка відбулась серія онлайн майстер-класів для студентів від професійних журналістів.

denjur 1Першим гостем став співзасновник Громадського радіо Андрій Куликов, який обговорив зі студентами особливості прямоефірного мовлення та його переваги й недоліки. Багаторічний досвід одного з найавторитетніших журналістів України безумовно був дуже корисним для майбутніх медійників.

Студенти освітньої програми «Видавнича справа та редагування» познайомилися з Мирославою Макаревич. Мирослава - журналіст, редактор з 30-річним досвідом, письменниця. denjur 9Співпрацювала з міжнародними інформаційними агентствами BBC й Reuters. Не боятися постукати у редакції видань, пробувати себе у нових форматах, шукати, що близьке до душі і світогляду, - такі поради дала Мирослава присутнім.  

Для студентів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» майстер-клас провела директор комунікацій зі ЗМІ Суспільного мовника Ольга Мельник. Ольга розповіла про етапи підготовки до Євробачення та піар-кроки команди Суспільного.

                     denjur 3 denjur 8 denjur 6

denjur 4Студенти освітньої програми «Міжнародна журналістика» переймали досвід Оксани Михайлової, кореспондентки програми «Факти» на телеканалі ICTV. Під час зустрічі Оксана підняла тему соціальних проблем в теленовинах.

Для студентів магістратури майстер-клас провів Андрій Корейба, CCO в компанії Skillbox Україна, викладач проєктного менеджменту в програмі GMBA Executive HRM бізнес школи КRОК. Студенти дізналися про етапи роботи над проєктом, основні критерії успішності та як побудувати ефективний план роботи, щоб досягти успіху.  

                                              denjur 7 denjur 5

Факультет у соціальних мережах