Учасники сертифікатних програм Медіашколи Університету Грінченка завершили навчання!

4 5t ms 4Останні тижні Медіашколи були такі ж насичені та плідні, як і завжди. 

Слухачі програми «Public Communications» разом з тренером Олегом Харченком, котрий підготував лекцію на тему «Публічні комунікації: від оригінальної розповіді до інтелектуальних загадок», опановували літературні техніки та прийоми, які допоможуть не лише при написанні текстових матеріалів, а й публічних виступів.

4 5t ms 1 4 5t ms 2 4 5t ms 3

Про інновації в комунікаційних технологіях, під час останньої лекції, детально розповів тренер Олександр Курбан. Відтепер наші учасники знають якими методами привертають увагу користувачів в соціальних мережах, в чому специфіка медіавірусів і яку роль сьогодні відіграє штучний інтелект.

4 5t ms 6 4 5t ms 6 4 5t ms 7
Для слухачів програми «Основи медіаграмотності» Олександр Курбан підготував лекцію на тему «Інформаційна безпека: теорія та практика».
4 5t ms 19Учасники програми «Сучасні медіакомунікації: від теорії до практики» мали нагоду навчитися створювати оригінальні та неповторні презентації, під час майстер-класу «Гра у Power Point або як підготувати креативну презентацію» від тренера Маргарити Нетреби, а разом з наступним тренером Оленою Вишинською розбиралися як готуватися до прямих трансляцій в соціальних мережах і які труднощі можуть виникнути під час ефіру.

MC 1 MC 2 MC 3 
Також на цьому тижні слухачів Медіашколи очікував приємний бонус. Усі охочі отримали можливість прослухати майстер-клас від сценаристки та режисерки тревел-шоу «Орел і решка» Юлії Авраменко, котра, на прикладі однієї з найпопулярніших телепередач, розповіла про етапи створення сценарію та секрети успішних зйомок тревел-шоу.

4 5t ms 14 4 5t ms 16 4 5t ms 17 4 5t ms 15
Під час прямих ефірів в Instagram учасники продовжили вивчати тонкощі маркетингу та бренд-менеджменту в соціальних мережах. Запрошеними гостями фінального тижня стали: SMM-менеджер Тетяна Харченко, блогер Марта Чіпак і маркетолог Анастасія Степанова. Завершила серію прямих включень випускниця Інституту журналістики, менеджер комунікаційних кампаній Катерина Некрасова, яка розповіла про те, як активне студентське життя впливає на старт професійної кар’єри.
Дякуємо всім, хто долучився до Медіашколи! Нам було надзвичайно приємно познайомитись з вами. #усе_буде_медіа!

4

Факультет у соціальних мережах