Інститут журналістики розширює кордони співпраці

ashatМіжнародне партнерство – один з ключових векторів роботи в Інституті журналістики і ми раді повідомити, що в цьому році до нашої Ради роботодавців долучився засновник Школи Креативної Сміливості, ексклюзивний офіційний представник Міжнародного фестивалю креативності «Каннські Леви» в Казахстані, Киргизстані та Узбекистані Асхат Ускембаєв.

Асхат Ускембаєв працює в сфері маркетингових комунікацій з 1997 року,  є діючим тренером програми розвитку креативної економіки в Казахстані "Creative Spark" Британської Ради та Університету bravery schoolГолдсміт (Великобританія), організатор Дня креативної сміливості «Один день в шкурі лева», автор і ведучий радіошоу Armatura та видавець книги "Аргумент на користь креативності".

Його Школа Креативної Сміливості - це спільнота експертів з області маркетингу і креативних комунікацій, небайдужих до своєї професії. Колектив розробляє і реалізує освітні продукти в форматі тренінгів, семінарів, конкурсів, книг та консультування для рекламодавців, комунікаційних агентств й ЗВО, перед якими стоїть завдання змінитися відповідно до вимог часу і ринку. Географія клієнтів Школи включає країни Європи та центральної Азії.

Факультет у соціальних мережах