Черговий сезон Медіашколи Університету Грінченка відкрито!

21 ms 1Черговий сезон Медіашколи Університету Грінченка відкрито! Цього року успішно стартували 3 сертифікатні програми, на які зареєструвалися понад 440 учасників з 14 областей України (Львівська, Донецька, Київська, Закарпатська, Харківська, Запорізька, Івано-Франківська, Сумська, Вінницька, Чернігівська, Волинська, Тернопільська, Полтавська, Дніпропетровська) та з-за кордону, зокрема з таких міст: Лімбажі, Салдус, Лієпая, Рига, Вентспілс, Вільнюс, Краків.
Відкрила сезон новинка Медіашколи - перша англомовна програма для молоді "Public communications". Учасники вже прослухали перші дві лекції на тему "Problem-solving as a skill of the future: methods of analysis and forecasting" (тренер Олександра Гондюл) та "Fundamentals of Analytics in Advertising and PR" (тренер Ілля Афанасьєв).

21 ms 12 21 ms 11 21 ms 9

 
Старшокласники та студенти, які долучилися до програми «Сучасні медіакомунікації: від теорії до практики» в перший тиждень програми ознайомилися з темою сторітелінгу в мультимедіа (тренер Дана Маслюк) та методами аналізу й прогнозування (тренер Олександра Гондюл).

21 ms 10

 
Також в межах програми для учасників щотижня проходитимуть прямі ефіри в Instagram. Першою запрошеною гостею стала Ангеліна Ломакіна, відеографиня «Детектор медіа», авторка проєкту «Lomakina Yesterday» у Тік Ток та YouTube. Протягом першої ж доби ефір зібрав 293 перегляди. Для тих, хто не зміг приєднатися, ми зберегли ефір на нашій сторінці у Instagram: https://instagram.com/kyiv_mediacenter

21 ms 2 21 ms 4 21 ms 5

 
Не менш захопливими були лекції і для педагогів й психологів, котрі стали учасниками третьої програми «Основи медіаграмотності». Разом з тренером Оксаною Одаренко слухачі обговорили улюблені платформи покоління Z, а тренер Тетяна Поліщук розповіла про цифрову культуру особистості.
Попереду на наших учасників очікує ще три тижні цікавих знайомств та яскравих вражень. Все буде медіа!

4

 

Факультет у соціальних мережах