Університет & Місто: разом до розвитку

university city23 березня 2021 року представники Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка взяли участь у Круглому столі “Університет & Місто: разом до розвитку”. Ця подія відбувалася в межах проєкту "Інноваційний потенціал взаємодії: місто і університет" , який реалізує ГО "Інноваційний університет" за підтримки Департаменту соціальних комунікацій КМДА.

Захід відбувався на платформі Google Meet у вигляді "структурованої розмови".

Від кафедри видавничої справи у роботі Круглого столу взяли участь Осмоловська О.А., к.і.н., доцент кафедри видавничої справи та студентки спеціальності «Журналістика» ІІІ курсу освітньої програми  «Видавнича справа та редагування»  Савотіна Валерія та V курсу  освітньої програми «Контент-продюсування цифрових медіапроєктів» Широкова Ірина.

На зустрічі презентували програму проєкту, напрацювання громадської організації «Інноваційний університет» у питаннях формування демократичної соціальної політики міста, обговорили найбільш прийнятні форми взаємодії та бачення нашого Університету у питаннях участі університетів у житті міста Києва.

Осмоловська О.А. поділилася з учасниками успішним досвідом проведення щорічного студентського проєкту «Київ всесвітня книжкова столиця» https://ij.kubg.edu.ua/struktura/kafedry/2016-06-23-13-41-26/studentski-proekty.html#proyekt-vsesvitnya-knyzhkova-stolytsya та висловила пропозиції щодо подальшої практичної участі Інституту журналістики у просвітницькій, інформаційній та соціальній політиці міста.

Учасники Круглого столу висловили готовність і надалі працювати над окресленими напрямами взаємодії і комунікувати в межах проєкту "Інноваційний потенціал взаємодії: місто і університет".

ПРОГРАМА КРУГЛОГО СТОЛУ 

Факультет у соціальних мережах