Святкування Дня Інституту журналістики 2020

dij20Святкування Дня Інституту журналістики Університету Грінченка цього року вперше відбулось в онлайн форматі. День, як завжди,  був насичений цікавими заходами і всі студенти мали нагоду відвідати гостьову лекцію, майстер-клас чи зустрітись з фахівцем в галузі.

Інститут журналістики має багато відомих випускників, які успішно працюють за спеціальністю і готові поділитися набутими лайфхаками з майбутніми колегами. Тож наші першокурсники були раді познайомитися з менеджеркою із комунікацій та партнерств Асоціації креативних індустрій України (CIAU) Кариною Борзаківською, експерткою з просування та монетизації особистого бренду Анастасією Кириленко, головною випусковою редакторкою Головної редакції маркетингу, прес-заходів та арт-проєктів Національного агентства України «Укрінформ» Іриною Яковенко та бібліотекаркою Публічної бібліотеки імені Лесі Українки Анастасією Гончаренко.

Тим часом студенти другого курсу переймали досвід від фахівців галузі:

  • програмної директорки Літосвіти, модераторки Книжкового клубу у Верховній Раді, експертки Українського культурного фонду для видавців Світлани Привалової;
  • директорки Публічної бібліотеки імені Лесі Українки Ольги Романюк;
  • продюсерки dijital-напряму «UA» Культура Суспільного мовлення» для рекламістів Анни Тульєвої;
  • спецкореспондентки «Прямого» каналу та кореспондентки BBC-Україна в США Катерини Лісунової;
  • випускової редакторки проєкту «Головна тема» на телеканалі «Україна» Діани Наконечної.

nagorod 1nagorod 2

Традиційно до Дня Інституту журналістики відбулося урочисте нагородження студентів та співробітників. Грамоти та подяки за сумлінну працю і професійні досягнення всі нагороджені отримали на електронну скриньку.

modern profi

А завершилось святкування панельною дискусією для студентів старших курсів «Сучасний фахівець креативних індустрій: думки роботодавців».  Запрошеними гостями стали знані професіонали своєї справи. Випускники в режимі реального часу мали можливість поставити спікерам питання, які їх турбують, і  нарешті дізнатися, який він – ідеальний фахівець сучасності.

Факультет у соціальних мережах