Бібліоквест – книги важливі!

bibliokvest 129 вересня 2020 року, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек студенти першого курсу освітньої програми «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» познайомилися з бібліотекою університету.  Детальну екскурсію для них провела співробітниця бібліотеки, студентка 4 курсу Зуєва Мирослава. Побачити раритетні видання чи взяти абонемент на новинки української та перекладної літератури в нашій бібліотеці дуже просто.

bibliokvest 2Студентка 2 курсу Хандусенко Катерина провела з першокурсниками гру з розгадуванням кроссворду, під час якої студенти продемонстрували свою ерудицію, а ключовим виявилося слово «Каталог», що незмінно пов’язаний з бібліотекою. Студенти дізналися про ще один проєкт, в якому бере участь університет, а саме поповнення бібліотеки аудіокниг українською мовою «Слухай».

Ще одна вікторина, що виявила обізнаність студентів в літературі та їх любов до книг, «Вгадай книгу за ілюстрацією» визначила переможців квесту. Ними виявилися Козлова Оксана та Бочкун Роман.bibliokvest 3

Вітаємо працівників бібліотеки Університету Грінченка, викладачів та студентів кафедри бібліотекознавства та інформології з Всеукраїнським днем бібліотек!

Любіть бібліотеку, відвідуйте бібліотеки, читати модно! Адже як сказав Ніл Гейман «Бібліотеки - це свобода. Свобода читати, свобода спілкуватися... Якщо ви не цінуєте бібліотеки, значить, ви не цінуєте інформацію, культуру та мудрість.»

Факультет у соціальних мережах