Донька загиблого воїна

 

tato 16 грудня з нагоди Дня Збройних сил України, в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся показ документального фільму «Тато». Над створенням стрічки працювала продюсерка Оксана Іванців та дві режисерки Лариса Артюгіна з України та Марта-Дарія Клінава з Білорусі.

 

Кінострічка розповідає про одного з перших добровольців батальйону «Донбас» Володимира Самоленка, очима його доньки. У центрі сюжету – постать українського добровольця , який загинув на війні під Дебальцевим у 2015-му та його доньки Ольги. Упродовж двох років донька воїна подолала важкий шлях, аби дізнатися, як жив батько на війні. У спілкуванні з побратимами вона прагне зрозуміти, чому він пішов на війну, і чи змінила вона його. Тут дізнається про батька з іншого боку: не тільки як турботливого сім'янина, але і людини, відданої почуттю обов'язку до останнього подиху.

Після перегляду стрічки, студенти мали можливість поспілкуватися з продюсеркою фільму Оксаною Іванців.

«Цей фільм ― меморіал, але ми в ньому бачимо героя живого і мені дуже хочеться, щоб пам'ять про кожного загиблого воїна залишалася саме такою»,― зазначила продюсерка.

Вікторія Лаврентій,

студентка 2 курсу, Інституту журналістики 

Донька загиблого вої...
Донька загиблого воїна
Донька загиблого вої...
Донька загиблого воїна
Донька загиблого вої...
Донька загиблого воїна

 

Факультет у соціальних мережах