БлогоОскар отримує…

IMG 10Блогерство давно стало настільки звичним явищем у житті сучасного юзера інтернету, що навіть ведуться дискусії на тему: «блогерство – це хобі, чи вже професія?» Дійсно, юнаки та дівчата заробляють на рекламі немалі гроші та вкладають купу часу у написання сценарію, зйомку та монтаж відео. Від офісної, чи шахтарської роботи далеченько, та все ж, робота. Інститут журналістики Університету Грінченка як ніхто підтримує сучасні тенденції, а частенько і сам їх створює.

Конкурсів з вибору кращого серед кращих сучасних «лідерів думки»; людей які вміють одним словом та зовнішнім виглядом змусити публіку тапнути на кнопку «підписатися» дуже мало. Одним з них – організований нашими студентами.

 

8 грудня в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась церемонія нагородження щорічного фестивалю блогерів «Smart Blog», де відео-мейкери з усієї України змагались за першість у шести номінаціях. Лише один з них отримав Гран-прі та титул «Кращий юний блогер 2018 року!» У кожній номінації було визначено мінімум по 3 переможних місця. Загальна кількість переможців – 43. 

 

Номінації відповідали актуальній тематиці сучасних блогів:

  •  Book blog, де учасники розповідали про своїх фаворитів на книжкових полицях, нові видання та улюблені бестселери;
  •  Eco-blog, у якому можна було почути про способи сортування сміття, переробку відходів та інші трендові еко-штуки;
  • Grinch-blog, мабуть, найцікавіша номінація. У ній учасники ділились своїми спостереженнями та емоціями, стосовно альма-матер;
  • Travel-blog, глядачі якого поринали у якесь нове місце разом з блогером;
  • Food-blog, де учасники ділились рецептами приготування смачненького;
  • Beauty-blog, де красуні та красунчики ділились секретами неперевершеного зовнішнього вигляду.

 

Окрім класичного нагородження на заході були присутні відомі у інтернет-просторі постаті:

  • Популярний молодіжний скетч блогер Mayami, що поділилась своїми книжковими улюбленцями;
  • Еко-блогер Маріанна Бойко, яка розповіла та заразила усіх присутніх темою збереження екології;
  • Тренер партнера конкурсу «Цитрус академії»   Микола Куліна, що розіграв цілих 2 сертифікати на навчання.

 

Учасниками конкурсу були не лише студенти. Школярі, що потрапили у шорт-лист, приїздили на нагородження цілими групами. Без подарунків не залишився ніхто. Гран-прі конкурсу отримала 8-класниця Емма Крістіна Анатоліївна! Щиро вітаємо переможницю та бажаємо успішних зйомок з першого дублю, вдалих ракурсів, лише хорошого освітлення та + 100500 підписників після кожного нового посту! Роботу переможниці можна побачити за

 

«Бачила своє майбутнє у блогінгу. Ваш конкурс мотивує продовжувати у тому ж дусі. Я люблю малювати, але не менше люблю знімати. Дякую, що оцінили мій маленький Всесвіт. Не очікувала, що здобуду перемогу та стільки крутих подарунків. 100% пораджу своїм однокласникам взяти участь наступного року», - коментує Крістіна. 

З кожним роком кількість учасників та спонсорів Smart blogу росте з геометричною прогресією. Бажаємо конкурсу розвитку, а організаторам – натхнення!

Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018
Smart Blog 2018

 

Факультет у соціальних мережах