Креативний коворкінг «На стилі»

 

kovorking 1З нагоди святкування Дня Університету – 6 грудня 2018 р. відбулися десятки майстер - класів та ворк – шопів, на які завітали викладачі та студенти Київського Університету імені Бориса Грінченка.
Один із таких − креативний коворкінг «На стилі», який був організований Інститутом педагогіки. Тренером була доцент кафедри початкової освіти – Порядченко Леся Анатоліївна. В аудиторії зібралося близько 25 людей, що згодом розділилися на 2 команди.

 

Кінцевою метою першої групи було зшити та прикрасити новорічну ялинку. Тренер, Сакалюк Олена Петрівна, розповідала та показувала, чим можна прикрасити новорічне дерево. Учасникам надали усі необхідні матеріали, серед яких були: паєтки, бісер, намистини, стрічки та бантики.


Інша ж команда плела браслет Шамбалу. Така прикраса створюється переплетінням ниток та намистин. Тренером виступала Порядченко Л.А., яка вчила учасників майстер-класу різним технікам плетіння. Атмосфера заходу була достатньо творчою. Гості пішли з чудовим настроєм та гарними подарунками, що створили власноруч.

Діана Полонська

Креативний коворкінг...
Креативний коворкінг «На стилі»

 

Факультет у соціальних мережах