Лідерство під мікроскопом

 

Свій 155-й день народження Київський університет імені Бориса Грінченка відсвяткував грандіозно. На честь свята було проведено безліч майстер-класів, кожен структурний підрозділ влаштував власні воркшопи, загальна кількість яких перевищувала 30. Безсумнівно, кожен майстер-клас був цікавим та must visited, але нам пощастило потрапити лише на один із них, про що ми зовсім не пожалкували.


Факультет інформаційних технологій та управління запропонував відвідати два тематичних воркшопи:

  • Інтерактивний метод «Жива бібліотека: Soft skills: навички майбутнього»
  • Воркшоп «Лідерство під мікроскопом: основи ефективної взаємодії»


На жаль, майже всі майстер-класи проходили одночасно, тому потрапити на декілька було просто фізично неможливо. Але ми відвідали воркшоп «Лідерство під мікроскопом» і готові поділитися враженнями.

Перше, що привертає увагу – аудиторія. Ви знаєте, де знаходиться 099? Ми теж не знали, тому й шукали її цілих 10 хвилин. На майбутнє, туди можна потрапити через окремий вхід справа від головного входу в університет. Далі, звичайно, лектори. Дуже привітні, веселі, ініціативні та креативні спеціалісти зустріли нас. Нашими тренерами були Білошицька Анастасія Сергіївна, старший науковий співробітник ННЦ культури лідерства та Калюжна Ірина, молодший науковий співробітник ННЦ культури лідерства. Було видно, що лектори ґрунтовно підготувалися і були зацікавлені залученням усіх учасників тренінгу до активної роботи. Найяскравішим моментом була гра з використанням креативних предметів, де кожен зміг проявити себе і як лідер, і як підлеглий, член команди.

Наприкінці всі висловили свої думки з приводу проведеного майстер-класу, поділилися враженнями і, звичайно, зробили фото. Учасники не пожалкували, що замість пар їм довелося їхати зранку до університету і залишилися задоволеними і натхненними.
Хотілося б відзначити, що подібний формат святкування дня народження університету прийшовся багатьом студентам до душі і знайшов прихильників навіть серед викладачів.


Аліса Кульбаба

 

Факультет у соціальних мережах