Не лякайтеся запитання "Do you speak English?"

171207 pic01День Університету відзначають по-різному: десь просто влаштовують концерти, а у нас – це ще й можливість дізнатися щось нове та поглибити знання. Майстер-класи – саме той спосіб! Один із них – «Англійська на 1-2-3» допоміг учасникам відшукати власну ефективну методику для вдосконалення іноземної. У четвер, 7 грудня 2017 року викладач та методист Юлія Турта знає як вчити англійську дуже просто, наче лічити до трьох.

По-перше, учасники майстер-класу отримали невеликі розгортки для практичного використання. Хоча, ми переконані, що вони точно стануть у нагоді і надалі. Тут чимало базової лексики з ілюстраціями для кращого візуального сприйняття. Заняття було дуже динамічним і ми відразу застосовувалися вивчені слова на практиці. Учасники об’єднувалися у пари і спробували описати зовнішній вигляд і риси характеру свого співрозмовника англійською. Майстер-клас проходив у формі гри і нагадав нам не урок, а веселе розважальне шоу.

171207 pic02

Тема заняття - образ лідера як людини та знавця своєї справи. День Університету – це і день нашого патрона Бориса Грінченка. Хто як не уславлений лексикограф може надихнути на освоєння мови та на лідерське служіння. У кінці заходу ми створили власну модель особистості, яка здатна вести за собою інших. Основна умова – описати його саме англійською. Із цим завданням справилися абсолютно всі. Ті, у кого виникали складнощі у процесі написання, могли без остраху звернутися до викладача. Вона ж підбадьорювала, уточнювала, радила.

171207 pic03


Майстер-клас тривав майже три години, але час пролетів непомітно. Після нього на хвилі ентузіазму відразу захотілося взяти багато підручників, довідників, записатися на курси чи спікінг-клаби з носіями мови. Ми відчули, що основна мета заняття досягнута: викладачка довела, що процес вивчення англійської може бути приємним та захоплюючим, а не лише багатогодинним «зазубрюванням» слів. Все одно це не дієво, а іноді просто порожня трата часу. Віднині знаючи секрети, які ми вивідали на майстер-класі, можна англійську вивчити на 1-2-3.


Підготували Анжела Слюсаренко, Марина Шнайдер

Факультет у соціальних мережах