Заслужений журналіст України дав поради молодшому поколінню

L4zg5-UgUQE

 

 

Книгу «Рік бика» публіциста та Заслуженого журналіста України Аркадія Музичука презентовано 9 грудня в Інституті журналістики.

 

«Тут зібрані мої матеріали, які я публікував у різних газетах. Я не мав задуму писати цю книгу, просто зібрав докупи свої статті, які були опубліковані в газетах «День» та «Дзеркало тижня». З того моменту пройшло вже 10 років, я їх починаю гортати і бачу – абсолютно нічого не змінилося. Як журналіст писав на різні теми, дуже багато працював в аграрній тематиці. Пишу тільки те, що в моїй душі, пишу правду», – розповідає автор книги.

 

Розповідаючи про свою професію метр дав декілька порад майбутнім журналістам: «Журналісту потрібна практика. Так він вчиться висловлювати саме власні думки. Потрібно віддавати душу, наче це твоя остання стаття. В кожному факті намагайтеся бачити явище. Аналізуйте написане. Думайте, це принесе шкоду чи користь?»

 

«Професії не потрібно зраджувати. Звичайно, якщо вона твоя. Влучним є вислів: «Найбільша кара для письменника, якщо тебе не читають». Це стосується й журналіста. Бажаю вам володіти словом і використовувати його на благо людям », – наголосив Аркадій Музичук.

 

Журналістську діяльність Аркадій Музичук розпочав у вересні 1959 року у Здолбунівській районній газеті «Нове життя». Перші публіцистичні твори Аркадія Музичука з’явилися у газеті «Молода гвардія». Також він працював коментатором українського телебачення, головним редактором студії «Укртелефільм», директором телестудії «Вежа», головним редактором всеукраїнських газет і журналів. Автор низки поетичних книг, документальних фільмів, гостросюжетних публіцистичних творів.

 

Анастасія Норіцина, Аліна Рєзнік, Анастасія Литвиненко, Дана Маслюк

 

Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика
Рік Бика

 

Факультет у соціальних мережах