Юні журналісти по-новому намагалися поглянути на постать Бориса Грінченка

 

kvest1

 

 

Квест «Новий погляд», організований Науковим товариством молодих вчених 7 грудня, допоміг студентам перших курсів Інституту журналістики побачити Бориса Грінченка з різних боків.

 

«Квест присвячений життю й діяльності Бориса Грінченка. Надавши йому такої назви, ми хотіли, аби студенти мали змогу глянути інакше на життя цієї людини», – розповідає Олеся Терлецька, заступник голови Наукового товариства Інституту журналістики.

 

Студенти мали подолати п’ять коротких дистанцій по головному корпусу Університету Грінченка, на кожній їх очікували цікаві запитання та неочікувані новини про життя і захоплення українського педагога, літературознавця та етнографа. Найцікавішою та заключною станцією для учасників було завдання, де потрібно було з частинок паперу скласти портрет Грінченка. Усього на весь квест учасники витратити близько 20 хвилин.

 

Перемогу здобула команда студенток першого курсу спеціальності журналістика.

 

«Все було надзвичайно цікаво, я отримала ще більше нової інформації про Бориса Дмитровича. Я приємно здивована організацією цього дійства», – повідомляє Карина Бейко, студентка 1 курсу, спеціальності журналістика.

 

kvest1 kvest2

Наталія Демчук, Ксенія Коцан

 

Факультет у соціальних мережах