Календар подій

ФОТОВИСТАВКА «СВІТ НАВКОЛО НАС АБО ДРУГИЙ РІК ВІЙНИ»

photo 2023 11 14 14 57 0115 листопада 2023 року з нагоди святкування Дня Факультету журналістики відбудеться відкриття ФОТОВИСТАВКИ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ЖУРНАЛІСТИКИ «СВІТ НАВКОЛО НАС АБО ДРУГИЙ РІК ВІЙНИ».

"Чергова фотовиставка студентів цього року таки відбудеться. Минулого року у зв’язку з початком повномасштабного вторгнення довелося перенести формат заходу в електронний. Експозицію можна і зараз переглянути на сайті факультету в рубриці "Студентські проєкти".

На превеликий жаль і біль російсько-українська війна триває і, безумовно, ця тема не могла обминути творчий доробок нашої молоді. Окрім, здавалось би, безтурботних життєрадісних фотознімків, досить часто ще можна зустріти сюжети пов’язані з воєнними буднями. І це зрозуміло, адже ми всі чекаємо нашої перемоги й закінчення цього жахіття, яке принесли Україні росіяни. Але всупереч незгодам, оптимізм і глибока віра присутні у всіх роботах студентів.

Хочеться побажати молодим і, безперечно, талановитим авторам подальших творчих здобутків і професійного становлення", - Роман Ратушний, куратор фотовиставки, член спілки фотомистецтва України і AFIP.

Запрошуємо до перегляду фоторобіт оновленої експозиції!

Факультет у соціальних мережах