Запрошуємо на фінал Всеукраїнського фотоконкурсу «Країна змін»

bord-annocement3 листопада, в п’ятницю, о 12-00 в Київському Університеті імені Бориса Грінченка (пр. Маршала Тимошенко 13-Б, ауд. 227) відбудеться фінал Всеукраїнського фотоконкурсу для творчої молоді «Країна змін». Захід розпочнеться урочистою церемонією нагородження переможців та лауреатів фотозмагання (реєстрація гостей з 11-30 ранку в холі університету), після чого тут буде відкрито національну фотовиставку. Також на учасників та гостей чекають майстер-класи з відомими українськими фотографами та фахівцями з візуальних медіа, й інші цікаві сюрпризи. 

Нагадаємо, що нещодавно експертне журі конкурсу обрало не лише переможців трьох головних премій (1-е, 2-е та 3-е місця), а й – лауреатів спецпремій. Це юні та молоді автори, які в день урочистостей з усіх куточків країни приїдуть в столицю на церемонію нагородження.

Фотоконкурс «Країна змін» є інноваційним та унікальним молодіжним просвітницьким і соціальним проектом, який відбувається в Україні вперше за ініціативи одного з викладачів Університету Грінченка, журналіста та політолога Андрія Сніжка. Організаторами проекту стали: Київський університет імені Бориса Грінченка, Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І.К.Карпенка-Карого, Всеукраїнська інноваційна платформа«Сходи в Майбутнє»,  Міжнародна спеціалізована фармацевтична корпорація «Юрія-Фарм», Громадська організація «Детектор медіа», Газета Верховної ради України «Голос України», Науково-методичний центр тележурналістики «АстудіЯ», Суспільно-політичне видання «Грінченко-інформ».

Цей фотоконкурс покликаний не лише продемонструвати бачення позитивних змін в Україні очима молоді, надихнути інших на конструктив, а й стати гарним освітнім матеріалом для практикоорієнтовного навчання школярів та студентів, які цікавляться фотосправою, мистецтвом та журналістикою загалом.

Ласкаво запрошуємо всіх охочих! Вхід вільний.

Факультет у соціальних мережах