Онлайн-квест "МедіаГра. Прокачай свою медіаграмотність!" (28 жовтня 2023 р.)

Афіша Квіест НТ ФЖ28 жовтня 2023 року Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Факультету журналістики провело онлайн-квест «МедіаГра. Прокачай свою медіаграмотність». Метою квесту було заохочення студентів І та ІІ курсів факультету до вивчення термінів сучасної медіасфери, використовуючи е-словник «Лексичний мінімум медіазнавства».

Під час «МедіаГри» Наукове товариство задіяло офіційні сторінки у телеграмі, фейсбуці та інстаграмі, а також цифрову платформу Kahoot. Студенти змогли перевірити свої знання з медіаграмотності й розширити термінологічну обізнаність у сучасному інформаційному середовищі.

Переможницею «МедіаГри» стала Вероніка Дацюк, студентка І курсу освітньої програми «Видавнича справа та редагування». Друге місце посіла Марія Даценко, студентка ІІ курсу ОП «Реклама і зв’язки з громадськістю», а третє – Роман Севба, студент ІІ курсу ОП «Журналістика». Загалом участь у квесті взяли 34 студенти факультету.

Наукове товариство Факультету журналістики вдячне всім, хто долучився до онлайн-квесту! Чекаємо вас на наших наступних заходах.

Валерія МУСХАРІНА,

студентка ІІ курсу Факультету журналістики

Факультет у соціальних мережах