5 травня 2021 року відбулося сьоме засідання команди Наукового товариства Інституту журналістики

На засіданні були присутні голова НТ ІЖ Скирта Дар’я, заступниця голови Заіка Вікторія та секретарка НТ ІЖ Мельниченко Анна.

0605 nt 1

Під час засідання розглядалися наступні питання:

  1. Підготовка науково-популярних публікацій до знаменних і пам’ятних дат у травні 21р.
  2. Підготовка до Наукової дискусії на тему “Стереотипізація ролі чоловіка та жінки в українських ЗМІ”, запланована на 19.05.2021 (15:40): 1. Визначення платформи для трансляції; 2. Підготовка дискусійного матеріалу; 3. Оформлення анонсу; 4. Визначення реєстраційної форми.
  3. Поновлення роботи над проєктом “Київ — наукова Мекка”: новий вектор дій.
  4. Окреслення плану дій щодо реалізації Круглого столу на тему “Сучасні українські твори для дітей у художньому та науковому дискурсах”.
  5.  Організаційні процеси щодо участі НТ ІЖ у фокус-групі в аспекті Всеукраїнського опитування «Ціннісні орієнтири українського студентства» в межах проєкту Еразмус+ напряму ім. Жана Монне: 620395-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-SUPPA «ЄС-Східне партнерство: майбутні шляхи активізації спільних ініціатив академічних та громадських спільнот в Україні».
  6. Додаткові питання.

За підсумком засідання було окреслено наступні висновки: реалізацію проєкту “Київ — наукова Мекка” було вирішено відтермінувати внаслідок протиепідеміологічних обмежень, спричинених вірусом Covid-19. Команда НТ ІЖ продовжує активну підготовку до наукової дискусії, запланованої на 19 травня у рамках “ScienceDecade 2021” (марафону відкритих заходів від НТ університету). 

Факультет у соціальних мережах