26 березня 2021 року відбулося шосте засідання команди Наукового товариства Інституту журналістики

На засіданні були присутні науковий керівник НТ ІЖ Іващенко Вікторія Людвігівна, голова НТ ІЖ Скирта Дар`я та заступниця голови Заіка Вікторія.

На засіданні розглядалися наступні питання:

  1. Звіт голови та заступника голови НТ щодо реалізації проєкту “Київ - наукова Мекка”.
  2. Окреслення наступного етапу реалізації проєкту “КНМ”.
  3. Обговорення етапів підготовки гостьової лекції, запланованої на квітень 2021 р.: головні завдання, методи реалізації.
  4. Обговорення етапів підготовки Круглого столу “Сучасні українські твори для дітей у художньому та науковому дискурсах”: Оновлена дата; Аналіз інформаційного листа; Методи підготовки та реалізації.
  5. Підготовка науково-популярних публікацій до знаменних і пам’ятних дат у квітні 21р.
  6. Пропозиції щодо поширення діяльності НТ ІЖ серед студентства: методи реалізації.
  7. Додаткові питання.

За висновками засідання, зустріч із Вернигорою Н.М. на тему: “Молода українська наука: реалії та перспективи” було перенесено на 13 квітня, а реалізацію круглого столу “Сучасні українські твори для дітей у художньому та науковому дискурсах” перенесено на вересень 2021 року з метою якісної підготовки у період пандемії. 

Проєкт “Київ - наукова Мекка” було переведено у наступний підготовчий етап. Розпочато перемовини із науковими установами столиці з метою співпраці із Науковим товариством Інституту журналістики Київського університету ім. Бориса Грінченка.

Факультет у соціальних мережах