Знайомство з новообраною командою

Скирта Дар`я — голова Наукового товариства

skyrta
Чому саме ти?

Наука – одне із моїх захоплень. За плечима маю дві наукові роботи, досвід організатора та волонтера. Я можу назвати себе активною дівчиною - саме тому я тут. 

 

Як наукова діяльність допоможе тобі в майбутній професії?

Журналіст, на мою думку, це розумна та цілеспрямована особа, що здатна транслювати ідеї та важливі повідомлення суспільству. Наука ,насамперед, вчить спостерігати, аналізувати та думати. Без цих навичок журналіст перетворюється на звичайного виконавця, а це мене лякає! Отже, саме наука вдосконалює мене.

 

Які позитивні зміни наукове товариство планує внести до життя інституту та його студентів?

Ми плануємо звернути увагу журналістів до наукової діяльності, адже це надзвичайно цікаво! Ми будемо обговорювати важливі теми, писати наукові роботи та вдосконалювати самих себе. Наука може бути не лише корисною, а й захопливою. 

 

Заіка Вікторія — заступниця голови Наукового товариства

zaika

Чому саме ти? 

Журналістика як і все у світі змінюється протягом певного періоду. Без постійного розвитку ми втрачаємо свої фахові навички. Для мене важливо тримати себе в тонусі. Наукове товариство - це для мене новий світ з безмежними можливостями самореалізації.

 

Як наукова діяльність допоможе тобі в майбутній професії?

Мені подобається аналізувати матеріали, подобається порівнювати факти, слова з вчинками. Спостереження - це один з методів збору даних, що корисний не тільки в журналістиці, а й під час підготовки наукових робіт. Також варто відзначити організаційні моменти нашої діяльності. Робота в команді - це найважливіший скіл у будь-якій професії.

 

Які позитивні зміни наукове товариство планує внести до життя інституту та його студентів?

Ми відкриваємо двері для кожного охочого. Не секрет, що студенти мало що знають про НТ вцілому. Ми хочемо популяризувати наукову діяльність в стінах нашого інституту і поза ним. Ми покажемо, що наука - це не тільки про експеременти і формули. Наукове товариство - це про взаємодопомогу, взаєморозвиток і взаєморозуміння кожного, хто дбає про свій реалізований потенціал.

 

Мельниченко Анна — секретар Наукового товариства

melnychenko

 

Чому саме ти?

Напевно, на це питання маю відповідати не я, тому що секретаря обирає голова. Можна просто сказати, що я щасливиця, в якій родгледіли потенціал та обрали на цю посаду. Зі своєї сторони я в деяких моментах була впевненою в собі, десь проявила дипломатичність. В будь-якому випадку я радію тому, що зараз працюю в теплому та толерантному колективі.

 

Як наукова діяльність допоможе тобі в майбутній професії?

Насамперед я вважаю, що робота в Науковому товаристві - це постійні знайомства, активізм та режим генератору ідей. В майбутньому я мрію стати досвідченим рекламістом, а наукова діяльність допоможе мені виявити свої сильні та слабкі сторони, дізнатися більше про інтереси людей та отримати неабиякий досвід. Нам всім часто доводиться працювати в колективі, але ми рідко розвиваємо комунікативні здібності так, щоб досягнути цілі не окремо, а разом. Саме тут я хочу розвивати свої сильні сторони.

 

Які позитивні зміни наукове товариство планує внести до життя інституту та його студентів?

Ми плануємо багато проєктів. В першу чергу для наших студентів, щоб вони дізналися яке НТ на смак. ІЖики зможуть розвинути свої здібності, а головне - відпочити від пар. Але це не буде звичний лейзі відпочинок. Те, що ми плануємо зараз, принесе студентам не лише досвід й знайомства, а й приємні бонуси (деякі будуть навіть дуже приємні). Для команди НТ вже відбулися деякі зміни: ми вперше зібрали таку велику й креативну SMM-команду. Я гадаю, що для її учасників це шанс відкрити себе та спробувати щось нове. Але все ж таки краще про зміни не писати, а бачити їх результат. Просто адміністрація буде вкладати всі сили для того, щоб зміни не змусили чекати довго.

Факультет у соціальних мережах