ЗНО — це не страшно!

nt zno 115 травня відбулася наукова дискусія на тему: «ЗНО в умовах карантину: переваги та ризики», — організована головою Наукового товариства інституту журналістики Київського університету ім. Б. Грінченка Іриною Широковою. На зустрічі були присутні абітурієнти, майбутні магістри і звичайно спікери: Ольга Дудар (кандидатка історичних наук, доцентка кафедри історичної та громадянської освіти Київського університету імені Бориса Грінченка), Дар‘я Скирта (студентка 1 курсу Інституту журналістики університету ім. Б. Грінченка) та Ксенія (представниця від школи англійської мови «Easy Peasy»).

Обговорювали можливості та складнощі наукової і освітньої роботи на карантині, а також дискутували щодо ролі наукових досліджень у контексті оцінки результативності роботи абітурієнтів під час підготовки до ЗНО. Незважаючи на онлайн-формат, зустріч була досить інформативною та цікавою. Ольга Дудар надала рекомендації до ефективної підготовки до ЗНО з історії України, наголосила на використанні сучасних інтернет-ресурсів та загострила увагу слухачів на найскладніших завданнях у ЗНО з історії.

Дар‘я поділилася власним досвідом у складанні ЗНО з української мови та літератури. Акцентувала увагу на змінах у програмі ЗНО з літератури, навіть порекомендувала корисні сайти у підготовці, якими користувалась у свій час й виокремила певні «Лайфхаки» у написанні власного висловлювання.

Ксенія, у якісному відеоролику від «Easy Peasy», дала важливі настанови у правильній організації часу під час карантину, розповіла як побороти лінь при підготовці та наголосила на «улюблених» темах ЗНО з англійської мови, які варто переглянути.

На онлайн-зустрічі були присутні слухачі з різних міст України, що дуже тішить як організаторів, так і спікерів!

«Хочу поділитися своєю радістю, адже 15 травня я вперше стала модератором онлайн-зустрічі. Це був новий досвід спілкування та взаємодії з незнайомими людьми лише через ноутбук. Дякую спікерам за змістовні і цікаві виступи, про що підтвердили присутні на події слухачі», — поділилася враженнями на Фейсбук-сторінці організаторка заходу Ірина.

Отже, карантин — чудова нагода у поліпшенні своїх знань і пам‘ятайте: ЗНО — це не страшно!

Приєднуйтесь до Наукового товариства Інституту журналістики Київського університету ім. Б. Грінченка, з нами дуже цікаво!

Фото надані Іриною Широковою

Авторка тексту: Скирта Дар‘я

ЗНО — це не страшно!
ЗНО — це не страшно!
ЗНО — це не страшно!
ЗНО — це не страшно!
ЗНО — це не страшно!
ЗНО — це не страшно!

Факультет у соціальних мережах