Контакти

(044) 485-21-19

 kmj.fj@kubg.edu.ua

м.Київ, вул. Левка Лук'яненка,13-Б, каб. 117

Google-Scholar-logo Профіль кафедри у Google Scholar

fb iconПрофіль кафедри у Facebook

Національне ток-шоу «Хоробрі серця»

natsionalne-tok-shou-khorobri-sertsia13 березня 2024 року в Києві відбувся першопоказ нового національного ток-шоу «Хоробрі серця» від телеканалу «1+1» про неймовірні історії українських героїв під час перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну.
На заході були присутні зірки шоу-бізнесу, які прийшли підтримати новий проєкт. Військові, які знімались у ток-шоу також були серед запрошених. До початку перегляду, ведучі програми проєкту Валентина Хамайко та Ахтем Сеітаблаєв подякували кожному захиснику України за їх значущий внесок у перемогу України.

Окрім них, можливість потрапити за лаштунки такого важливого медіапроєкту отримали
здобувачі 1 та 2 курсів освітньої програми «Міжнародна журналістика».
«Шоу виявилося дійсно дуже цікавим та щирим, під час перегляду емоції були різні — від гордості до сліз, проте український дух точно не вщухав», — зауважила одна зі студенток, Анна Кравець, після перегляду.
Ще одна студентка 1 курсу, Маргарита Коваленко, поділилася своїми враженнями:
«Хоробрі серця це не просто назва нового ток-шоу на каналі 1+1 Україна, це справедливо заслужений титул наших військових, які були на позиціях під час самого початку повномасштабного вторгнення. Саме про це ток-шоу, про розповіді наших героїв, про хоробрі серця українських військових. У ефірі звучали неймовірні історії та ексклюзивні подробиці відомих операцій. До того ж, проєкт "Хоробрі серця" не лише розповідає історії героїчних українців, а й допомагає цивільній частині населення краще розуміти проблеми та потреби тих, хто повернувся чи ще знаходиться на передовій».
Після завершення перегляду, усі присутні мали змогу поговорити із військовими та особисто подякувати їм за їх сміливість та відчайдушну боротьбу в ім’я України та українського народу.

Факультет у соціальних мережах