ІІ Всеукраїнська інтернет-конференція здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Професійна підготовка фахівців у галузі журналістики, реклами та PR»

15 квітня в онлайн форматі відбулася ІІ Всеукраїнська інтернет-конференція здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Професійна підготовка фахівців у галузі журналістики, реклами та PR», організована кафедрою соціальних комунікацій МДУ. В конференції брали участь студенти, магістранти, аспіранти та викладачі різних ЗВО України, зокрема студенти кафедри журналістики та нових медіа Інституту журналістики Університету Грінченка.

На початку заходу до учасників з вітальним словом звернулася голова оргкомітету конференції, доктор філологічних наук, професор кафедри соціальних комунікацій, декан факультету філології та масових комунікацій Маріупольського державного університету Світлана Безчотнікова.

У межах секцій учасниками були обговорені питання створення молодіжного хабу та медійного простору для поліпшення підготовки фахівців у галузі журналістики, специфіку понять «подкаст» та «подкастинг», особливості професійної підготовки майбутніх фахівців з журналістики на базі відділу інформації та зв’язків з громадськістю тощо.

kulbaba slyusarenko shklyar

Факультет у соціальних мережах