Стійка Україна

ICDS 1Кафедра журналістики та нових медіа вже декілька років співпрацює з Укрінформом, а заступник директора агенції Марина Сингаївська входить до складу екзаменаційної комісії із захисту дипломних проєктів майбутніх журналістів як представник замовника. Запрошення на обговорення проблем інформаційної безпеки у форматі круглого столу стало на часі для розуміння стратегії навчання студентів журналістських спеціальностей сьогодні. Аліна Лісневська, доцент кафедри журналістики та нових медіа стала учасницею обговорення проблеми протистояння інформаційної агресії в Україні. Організаторами заходу стали Укрінформ, ICDS - International Centre for Defence and Security (Tallinn); Resilient Ukraine.

Директором ICDS та керівником програми «Стійка Україна» Дмитром Тепериком були представлені попередні результати дослідження громадської думки на півдні та сході України. Серед спікерів заходу - Каімо Кууск - Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні; Микита Потураєв - голова підкомітету з питань інформаційної політики Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики; Олександр Харченко - генеральний директор Укрінформу; Наталія Лігачова - голова ГО “Детектор медіа” та інші.


Нагадаємо, що сьогодні студенти Університету Грінченка Ірина Яковенко та Максим Погребняк успішно працюють в державному агентстві Укрінформ, що й продемонстрували під час заходу.

Стійка Україна
Стійка Україна
Стійка Україна
Стійка Україна
Стійка Україна
Стійка Україна
Стійка Україна
Стійка Україна

Факультет у соціальних мережах