Виїзне заняття з радіожурналістики

 

radio ekskursiya 1У перші дні травня студенти 2 курсу (кафедра журналістики та нових медіа) Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка мали (за їхньою ж оцінкою) одне з найзмістовніших практичних занять у вивченні навчальної дисципліни «Радіожурналістика».
Передусім, тому що за ФОРМОЮ воно було виїзним (за межами університету), а от проводилося за ФОРМУЛОЮ «6 в 1», на базі одного з найбільших радіохолдингів України – «ТАВР Медіа».


Що б то значило «шість в одному»? Пояснення доволі просте: це – 6 відомих радіостанцій, які є у портфелі цього холдингу і які знаходяться під одним дахом, на Подолі, за однією адресою: вул. Вікентія Хвойки, 15/15. Бодай хоч одну з них із цього списку кожен із вас чув (і, напевно, не раз) в українському ефірі – «Хіт FM», «Кiss FM», радіо «Рокс», радіо «Relax», «Русское радио-Україна» та радіо «Мелодія»…
Уявляєте, яка це унікальна можливість для студентів – фізично, «одним махом», побувати одразу на шістьох радіостанціях, ознайомитися з їхньою роботою, співставити раніше почуте на лекціях із тим, як насправді твориться магія прямого ефіру. Та ще й самим безпосередньо стати співучасниками цього процесу, дякуючи dj Rey-na, котра поспілкувалась із грінченківцями прямо у студії Kiss FM.
А на довершення – cфотографуватися у фан-зоні з володаркою титулу «жінка № 1 Українського радіо», популярною ведучою радіо «Рокс» і співачкою Сонею Сотник чи прикласти свою руку до музейних експонатів радіостанції – зліпків рук Діми Монатіка та Олега Винника.
Дякуємо генеральному директору радіохолдингу Ігорю Чернишову за гостинність, а бренд-менеджеру Сергію Іонову за цікаво проведену екскурсію!

Григорій Южда

Виїзне заняття з рад...
Виїзне заняття з радіожурналістики
Виїзне заняття з рад...
Виїзне заняття з радіожурналістики
Виїзне заняття з рад...
Виїзне заняття з радіожурналістики

 

 

Факультет у соціальних мережах