Cтуденти на прес-конференції

dm ukrinform 3В інформагентстві «Укрінформ» 27 березня 2019 року Детектор медіа, Інститут Масової Інформації (ІМІ) у партнерстві з Інститутом демократії ім. П. Орлика провели прес-конференцію, присвячену результатам незалежних моніторингів інформаційних форматів на телебаченні, в інтернет-медіа та пресі в березні 2019 р.

 

Акцент - на виборчій тематиці: висвітлення виборів, кампаній основних кандидатів в новинах 8-ми загальнонаціональних телеканалів, головних ток-шоу; вперше – про висвітлення головних подій в ефірі інформаційних каналів; моніторинг висвітлення української тематики в ефірі трьох головних ток-шоу на російському телебаченні; моніторинг комунікації головних претендентів на посаду президента з Донбасом; висвітлення діяльності основних кандидатів в президенти у 14-ти провідних онлайн-виданнях: чи вдалося дотриматися балансу?; основні замовники джинси в інтернеті, за підсумками президентської кампанії; російські інтернет-наративи щодо українських кандидатів в президенти; висвітлення виборчих перегонів в регіональних медіа.


У заході взяли участь доценти кафедри журналістики та нових медіа Олена Семенець та Ольга Бикова разом зі студентами 1 курсу спеціальності "Журналістика" Університету Б. Грінченка.

Cтуденти на прес-кон...
Cтуденти на прес-конференції
Cтуденти на прес-кон...
Cтуденти на прес-конференції
Cтуденти на прес-кон...
Cтуденти на прес-конференції

 

Факультет у соціальних мережах