Зустріч із заступником Міністра культури та інформаційної політики України Тарасом Шевченком і його командою

MC ministry 0024 лютого 2021 року відбулася зустріч заступника Міністра культури та інформаційної політики України Тараса Сергійовича Шевченка, в. о. генерального директора директорату з питань інформаційної політики та інформаційної безпеки Ганни Миколаївни Красноступ, начальника головного управління з питань міжнародної інформаційної політики, медіа та комунікацій цього ж міністерства Олександра Олександровича Макобрія зі здобувачами ОПП «Реклама і зв’язки з громадськістю» бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти. Студенти отримали унікальну нагоду поспілкуватися з людьми, які беруть безпосередню участь у формуванні та забезпеченні державної інформаційної політики України.

Гості відповіли на численні запитання студентів щодо практичних, організаційних засад інформаційної політики нашої держави, побудови комунікації України з міжнародною спільнотою, особливостей організації роботи Міністерства в цьому напрямі. Також питання здобувачів вищої освіти стосувались останніх новин інформаційного простору України, специфіки побудови інформаційних взаємин між владою й особою, громадою в США, Китаї, країнах Європи.

Приємно відзначити, що у зустрічі взяли участь заступник директора Інституту журналістики з науково-методичної та навчальної роботи, доцент О. А. Росінська, а також викладачі кафедри: старший викладач І. В. Кузнєцова, доцент Г. А. Піскорська, професор Л. М. Новохатько.

MC ministry 01MC ministry 02MC ministry 03

Факультет у соціальних мережах