Гостьова лекція співавтора «Концепції державної інформаційної політики України» Анатолія Яковця для студентів кафедри

MC Yakovec0017 лютого 2021 року відбулася гостьова лекція знаного медіаексперта й науковця Анатолія Володимировича Яковця, співавтора «Концепції державної інформаційної політики України», члена Правління Національної спілки журналістів України для здобувачів ОПП «Реклама і зв’язки з громадськістю» бакалаврського рівня вищої освіти.

Діалог медіаексперта зі студентами відбувся в рамках навчального курсу «Реклама та PR у державній сфері: Державна інформаційна політика». Під час зустрічі Анатолій Володимирович розкрив концептуальні засади функціонування  журналістики в системі ЗМК, реклами та PR, іміджелогії, міжнародної інформації, відповів на численні запитання майбутніх фахівців у галузі реклами та зв’язків з громадськістю. 

Довідково:

Анатолій  Володимирович Яковець – співавтор «Концепції державної інформаційної політики України», автор монографії  «Інформаційна політика України: європейський контекст» (2007). Працював на радіо та телебаченні, лауреат багатьох фестивалів і професійних телевізійних конкурсів. Стажувався у Європейському інституті ЗМІ та Нью-Йоркському університеті. Основні напрями його наукової діяльності: розвиток сучасного телерадіопростору світу, правове  регулювання інформаційної галузі, PR-технології, міжнародна журналістика.

MC Yakovec 02MC Yakovec 01

Факультет у соціальних мережах