Зустріч з головним редактором інформаційного агентства «Українські новини»

MasterClass 2014 03 0131 березня 2014 року відбулася зустріч студентів ІІ курсу напряму підготовки «Видавнича справа та редагування» та студентів ІІІ курсу напряму підготовки «Українська філологія» з головним редактором інформаційного агентства «Українські новини» Денисом Безлюдько. Організатором зустрічі виступила кафедра реклами і зв`язків з громадськістю Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка.

Гість розповів про основні напрями роботи інформаційних агентств в Україні та світі, а також конкретно про роботу інформаційного агентства «Українські новини». Відповідаючи на запитання студентів, Денис Безлюдько повідомив про те з якими труднощами зустрічаються репортери та редактори інформаційних агентств, чи можна боротися з плагіатом, що потрібно робити журналісту, щоб отримати бажану інформацію та про інші тонкощі роботи в інформаційному агентстві. Наголосивши на тому, що на ринку інформації, як і всюди, існує велика конкуренція, наш гість закликав нас вивчати різні аспекти своєї спеціальності, а також суміжних галузей, щоб в майбутньому стати кваліфікованими спеціалістами та зайняти гідне місце серед працівників ЗМІ.

Студентам корисно було поспілкуватися з людиною, яка на практиці пройшла шлях від репортера до головного редактора і за сумісництвом директора з розвитку інформагентства. Кожен взяв для себе з розмови щось корисне.

MasterClass 2014 03 02MasterClass 2014 03 03

Факультет у соціальних мережах