Відкриті лекції викладачів кафедри реклами та зв’язків з громадськістю

Протягом квітня 2020 року викладачі кафедри реклами та зв’язків з громадськістю провели ряд відкритих лекцій.

Доцент Вернигора С. М. провела відкрите заняття в рамках навчальної дисципліни “Копірайтинг” для студентів І курсу. Тема: «Засоби творення рекламного та PR текстів».

Доцент Стадніченко О. І. провела відкрите заняття для студентів ІІІ курсу групи РЗГб-1-19-0д. з навчальної дисципліни «Копірайтинг і спічрайтинг». Тема: «Вивчення досвіду відомих спічрайтерів щодо підготовки тексту виступу».

Доцент Піскорська Г. А. провела відкрите заняття для студентів V курсу освітньої програми “Медіакомунікації” з навчальної дисципліни “Стратегічні комунікації”. Тема: “Комунікативний потенціал світових акторів та  його реалізація через стратегічні комунікації”.

Доцент Кононенко Л. М. провела відкрите заняття з дисципліни «Реклама і PR  в шоу-бізнесі та кіноіндустрії» для студентів ІІІ курсу. Тема: «Реклама і PR в кіноіндустрії».

Доцент Нетреба М. М. провела майстер-клас на тему «Як підготувати круту презентацію бакалаврського проєкту для дистанційного захисту» для студентів ІV курсу груп РЗГб-1-16-4.0д та РЗГб-2-16-4.0д.

Старший викладач Ужанська Т. І. провела відкрите заняття для студентів ІІІ курсу РЗГб-2-17-4.0д з блоку навчальної дисципліни «Реклама і PR в бізнесі», з дисципліни «Рекламний менеджмент». Тема: «Організація рекламної кампанії».

Старший викладач Шевчук З. В. провела відкрите семінарське заняття для студентів І курсу групи спеціальності “Реклама і зв’язки з громадськістю” з навчальної дисципліни «Теорія PR». Тема: «Кризовий PR: типи криз, профілактика, комунікаційні стратегії».

Доцент Афанасьєв І. Ю. провів відкрите заняття для студентів І курсу групи РЗГб-2-19-0д з навчальної дисципліни «Психологія та соціологія комунікації: Психологія комунікації». Тема: «Прикладна психодіагностика в рекламі та PR».

Факультет у соціальних мережах