Розширене засідання кафедри 29 серпня 2019 року. Обговорено стандарт вищої освіти за спеціальністю 061 «Журналістика» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Напередодні початку нового навчального року відбулось перше засідання кафедри реклами та зв`язків з громадськістю. На ньому були обговорені результати вступної кампанії, кадрові зміни, новий штатний розпис, навчальне навантаження викладачів кафедри та організаційні питання початку нового навчального року. 

Під час засідання завідувач кафедри Новохатько Леонід Михайлович ознайомив присутніх з наказом Міністерства освіти та науки № 864 від 20.06.19, яким затверджено державний стандарт вищої освіти за спеціальністю  061  «Журналістика» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та вимогами, які у зв’язку з цим постають перед кафедрою. До обговорення питання та пропозицій долучились викладачі кафедри, випускники Борзаківська Карина, Коваль Вікторія і представники здобувачів вищої освіти – Соколовська Маргарита, Панфілова Віра, Сокол Лідія.

Професор Новохатько Леонід Михайлович поінформував, що з Київського національного університету імені Тараса Шевченка на постійну роботу на кафедру переходить досвідчений викладач і науковець, доцент Піскорська Галина Андріївна, яка багато років співпрацювала з кафедрою як сумісник. Також пройшла по конкурсу молодий викладач, аспірантка МЕГУ ім. академіка С. Дем’янчука Харамурза Дар’я Вікторівна, а також буде працювати за сумісництвом аспірантка КНУКіМ Пітцик Владлена Юріївна

Заступники завідуючого кафедри Бєлофастова Таїсія Юріївна та Ужанська Тетяна Іллівна поінформували про результати прийому на навчання до Інституту журналістики і зокрема на кафедру реклами та зв’язків з громадськістю. Вони відзначити високий рівень підготовки абітурієнтів (середній бал 177), зокрема єдина студентка, що має 200 балів за ЗНО вступила на навчання на нашу кафедру. 

Особливу увагу на засіданні було приділено підвищенню вимог до освітнього процесу, його наукового та методичного забезпечення. Зокрема, наголошувалося на необхідності зосередитися на розробленні ЕНК, активізації наукової роботи викладачів.

 

Факультет у соціальних мережах