Контакти

(044) 485-21-19

 kmj.fj@kubg.edu.ua

м.Київ, вул. Левка Лук'яненка,13-Б, каб. 117

Google-Scholar-logo Профіль кафедри у Google Scholar

fb iconПрофіль кафедри у Facebook

Гостьові лекції для студентів ОП "Журналістика", "Міжнародна журналістика" (1 вересня 2021 року)

bibliosamit 8День знань для студентів-першокурсників спеціальностей "Журналістика" та "Міжнародна журналістика" розпочався доволі активно! 

Першого вересня студенти освітньої програми «Міжнародна журналістика» знайомилися не тільки з університетом і викладачами, але й з визначною постаттю української журналістики й політології Пітером Залмаєвим.

Студенти практикували іноземну мову, так як гостьовий лектор проводив лекцію англійською. Також їм вдалось подискутувати щодо питань міжнародної політичної ситуації та інші актуальні теми. Першокурсники  отримали велику кількість порад від зіркового гостя Пітера Залмаєва та української журналістки й активістки Ганни Гопко. Під кінець лекції, три найактивніші студенти отримали пам’ятний подарунок – книгу Йосипа Лося «Згадати себе. Повірити в себе. Бути собою!».

Окрім того, лекцію для студентів освітньої програми «Журналістика» провела ведуча й журналістка телеканалу «Київ» Міла Китаєва. Як згадала сама журналістка: «Навчання я почала в 2013, тоді ще не існувало цілого Інституту. Це було ніби пальцем в небо, але дуже влучно» – саме в університеті почалась кар’єра Міли.

З особливим теплом пані Міла згадує прямі ефіри в університеті та різноманітні заходи студентського життя. Також для першокурсників пролунала значна кількість корисних порад: «Виходячи перед камерою, ви маєте розуміти, про що ви говорите». Тому телеведуча радить максимально ознайомлюватись з матеріалом, про який ви будете розповідати і бути «в темі».

На завершення Міла побажала студентам гарного навчального року і використовувати усі можливості, які дає університет, бо це обов‘язково знадобиться у житті.

Гостьові лекції для ...
Гостьові лекції для студентів ОП
Гостьові лекції для ...
Гостьові лекції для студентів ОП
Гостьові лекції для ...
Гостьові лекції для студентів ОП
Гостьові лекції для ...
Гостьові лекції для студентів ОП

 

 

 

 

Факультет у соціальних мережах