Засідання кафедри видавничої справи № 7

17 лютого 2022 року відбулося засідання кафедри видавничої справи, на якому обговорили питання організації практики на світній програмі «Видавнича справа та редагування» першого (бакалаврського)  рівня вищої освіти).

На засідання кафедри були запрошені керівники практики від баз практики, зокрема, Єлизавета Кульчицька з інформаційного агентства «Україна-інформ», та студенти цієї освітньої програми Діана Овчар, Вікторія Лузан та Анна Ференц, які висловили свої зауваження, пропозиції та побажання щодо організації практики. 

Викладачі кафедри обговорили також результати зимової екзаменаційної сесії. Особлива увагу звернули на заходи з упередження відрахування здобувачів вищої освіти. 

На засіданні визначились із науковими заходами, зокрема конференціями, які проводитиме кафедра та Інститут журналістики у другому півріччі навчального року. Підготовці наукових кадрів кафедри сприятиме й впровадження освітньо-наукової програми «Журналістика» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, навчальний план та опис якої було розглянуто і затверджено на засіданні кафедри.

 

Факультет у соціальних мережах