День єдності зі студентами-видавцями

vypusk

До Дня єдності 16-18 лютого зі студентами-видавцями відбулися різноманітні тематичні патріотичні онлайн-заходи, зокрема, зустрічі-дискусії  з обговоренням питань протидії гібридним загрозам. Обговорили джерела отримання об’єктивної інформації про події навколо України, зокрема ті ЗМІ, яким можна довіряти, лідерів думок, на яких можна орієнтуватися, а також маніпулятивні методи впливу на громадську думку, які використовує російська пропаганда.  

Говорили про споживання українського україномовного контенту як вияв патріотизму. Студенти вирішили скласти список українськоомовних ютуб-каналів та цікавих ТікТок блогерів. Також відбувся флешмоб патріотичних візуальних асоціацій, де студентам було запропоновано обрати візуальну асоціацію до поняття патріотизм.

Під час заходів студенти демонстрували свою громадянську зрілість та мудрість: «Я вважаю себе патріотом. Завжди переживаю за свою країну у важкі часи. Пам'ятаю коли я була в п'ятому класі ми плели сітку для воїнів АТО, збирали продукти, теплі шкарпетки та писали листівки. В ті часи, будучи ще маленькою я мріяла щоб війна закінчилась якнайшвидше. Зараз мені вісімнадцять років і моя мрія не змінилась з п'ятого класу. Я вірю що колись цей день настане. Задля миру ми всі повинні єднатись, тоді ми станемо сильнішими. Таким чином ми допоможемо своїй країні! (Голівець Аліна)».

 

 

Факультет у соціальних мережах