Онлайн-зустріч студентів-видавців з Вікторією Ма

vypusk

1 грудня 2021 року відбулася зустріч студентів та магістрантів кафедри видавничої справи з Вікторією Ма, літературною агенткою, співзасновницею літературної агенції OVO.

Розмова про інститут літературних агенцій є сьогодні надзвичайно актуальною, особливо для молодих фахівців. Зустріч відбувалася у комбінованому форматі: ігровий, лекційний, обговорення. Студенти розподілилися на дві групи та підготували 2 звернення до літагентства від умовних авторів з умовними творами. Пані Вікторія прослухала 2 звернення та прокоментувала й надала фахові рекомендації. Особливу увагу Вікторія Ма приділила питанням книжкового маркетингу, зазначила важливі моменти в написанні синопсису до твору та елементам ділового листування з літагентом. Під час зустрічі поговорили про розуміння авторського стилю та важливість рівня медійності для успішної співпраці з літературною агенцією. Літагенція OVO як провідний гравець на ринку літературних агентів України напрацювало свій професійний стиль роботи та визначило певні умови співпраці з авторами та видавцями, про що й повідомило потенційних партнерів у своїх офіційних пабліках. Тому перед зверненням до літагенції авторові варто уважно ознайомитися з усією відповідною інформацією.

Студенти отримали згоду пані Вікторії на співпрацю у форматі проходження практики та стажування. І це дає надію на розвиток сучасних літературних агентів в Україні.

Ми безкінечно вдячні пані Вікторії за професійну цікаву розмову та приділений час!

Онлайн-зустріч студе...
Онлайн-зустріч студентів-видавців з Вікторією Ма
Онлайн-зустріч студе...
Онлайн-зустріч студентів-видавців з Вікторією Ма

Факультет у соціальних мережах