Майстер-клас від Світлани Привалової до Дня Інституту журналістики

pryvalovaТрадиційно в День Інституту журналістики наші студенти зустрічають поважних гостей, справжніх майстрів своєї справи. І дистанційний формат традиціям не заважає, а лише доповнює новими можливостями спілкування.


Сьогодні студенти-видавці ІІ курсу мали надзвичайно цікаву зустріч з людиною, яка поділилася професійним досвідом, дала корисні поради та надихнула.
Сьогоднішня лекторка – Світлана Привалова, кандидат наук із соціальних комунікацій, програмна директорка Litosvita. Пані Світлана дала кілька професійних порад та книжкових рекомендацій студентам. Вона зазначила, що сьогодні не можна бути високопрофесійним фахівцем, якщо не орієнтуєшся у професійному середовищі. А щоб легко орієнтуватися у професійному середовищі, необхідно постійно самовдосконалюватися, зростати у своїй справі, аналізувати, а головне – багато читати. «По 5 книжок щотижня», бо «книжка – це капітал», тож намагайтеся «звертати увагу на все від етикеток до реклами».

pryvalova 1
За порадами Світлани Привалової спробуйте:
- Не повторювати стереотипні твердження, а формувати власну думку;
- Бути дослідниками своєї теми;
- Працювати, мати блокнот для сюжетних замальовок, робити нотатки, огляди новинок;
- Напрацьовувати професійні контакти.
А у фіналі зустрічі, яка пролетіла на одному диханні, пані Світлана наголосила, що окрім професійних навичок нам усім необхідне натхнення. Тож читайте, професійно зростайте та, надихаючись, надихайте інших!
А ми дякуємо Світлані Приваловій за цікаву зустріч і вже чекаємо нових!

Факультет у соціальних мережах