Церемонія нагородження IV Всеукраїнського фестивалю блогерів "Smart Blog"

smartblog 17 грудня 2019 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася церемонія нагородження IV Всеукраїнського фестивалю блогерів "Smart Blog".

Урочиста церемонія вразила кількістю учасників, переможців та гостей. Для усіх учасників організатори підготували неймовірну програму: квест, багато розіграшів, корпоративні подарунки, конкурс на справжнього грінченківця та круті фотозони. Усе це створило фантастичну атмосферу на святі, що надихала писати про важливе, самовдосконалюватися та змінювати світ!


Вручали подарунки талановитим переможцям гості та викладачі Університету Грінченка. Спеціальним гостем заходу був автор сценаріїв українських серіалів та актор популярного гумористичної програми Improw live show Костянтин Трембовецький. Він розповів блогерам-початківцям маленькі секрети успішної праці, наголосивши на тому, що важливо щиро хотіти донести щось до глядачів і тоді точно все вийде.


Вперше партнером фестивалю став Youth MediaLabs – проект розвитку шкільних медіа та молодіжної медіаграмотності в Україні. Цьогоріч він передбачає забезпечення учнів 20-ти українських навчальних закладів необхідними ресурсами для облаштування медіалабораторій з метою створення високоякісних цифрових відеоматеріалів, а також створення і наповнення вебплатформи інформаційними матеріалами. Менеджер проекту Ілля Удовиченко нагородив переможців номінації TRAVELblog фірмовими футболками з логотипом Ukraine Now.


Окрім святкового настрою, дипломів і сертифікатів учасника, наші переможці отримали ще й круті призи від чудових спонсорів фестивалю. Також талановиті студенти університету запалили сцену неймовірними виступами та створили атмосферу справжнього святкового настрою.

 

Мар’яна Чорноброва,
студентка групи ВСРб -2-18-4.0д

 

Факультет у соціальних мережах