Переможці V Всеукраїнського фестивалю буктрейлерів та промороликів Book Fashion

 

book blogЦеремонія нагородження переможців V Всеукраїнського фестивалю буктрейлерів та промороликів Book Fashion відбулася20 квітня 2019 року. Цьогоріч участь у конкурсі взяли понад 100 робіт, а на церемонію нагородження приїхали учні та студенти з усієї України.

 

 

Переможців фестивалю відзначили провідні українські видавці. Так, у номінації "розумна" книга (наукова та науково-популярна) учасники фестивалю отримали призи відСудакової Олени(видавничий дім "Києво-Могилянська академія"), у номінації буктрейлер до ділової, бізнес-книги та нон-фікшн – від Захарчук Марини(видавництво «Наш Формат»), за трейлер до дитячої книги – від Осмоловської Олени(Видавничий центр "12"), буктрейлери до твору зі шкільної програми відзначив книгами з серії альтернативної класики «Видавництва«Основи»  Денищик Дмитро.

 

Особливі відзнаки і подарунки були відвидавничого центру "Академія", Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова", а також від Київської спілки художників книги та видавництва "Жнець". Учасники фестивалю цікавляться новинками книгодруку цих видавництв та їхніх авторів, знімають рекламні ролики на їхні твори та заохочують інших читати і купувати книги. Це вже традиція: напередодні Всесвітнього дня книги та авторського права найкреативніші читачі і популяризатори читання з усієї України збираються в Інституті журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка.

 

book 2019 2

book 2019 1

 

Факультет у соціальних мережах